Cause that's all they knew how to play

Braille

Bara för att jag känner mig snäll idag och för att det har varit en glad dag, bjuder jag er på
en av mina just nu-favoritlåtar med en av världens häftigaste sångerskor.

Kommentarer
Postat av: jonas

Oh yes, braille = världens bästa låt. och jag säger itne det som "oh my god, de här är varldens bästa låt!!!!!" nej! jag menar vad ja säger. det är VÄRLDENS bästa låt. det har jag kommit fram till på ett rätt udda vis. jag och min gode kamrat mattias har bestämt oss för att jag måste sluta säga "det här är världens bästa låt" om alla låtar ja ska till å spela upp för de händer alltför ofta. så jag fick ta och bestämma mig för vilken som skulle vara den ohotade mästaren. och det blev braille.

anledningen till att ja gillar den så skarpt kan ha mycket att göra med att när jag åkte till new york spelade jag den på repeat 11 timmar på flyget. samt typ 700/dag under veckan jag va där. en låt som håller för den sortens tryck är värd titel "världens bästa låt"

ber om ursäkt för att jag spydde ur mig en hel uppsats om just den här låten men jag har typ aldrig snubblat opå nån som tycker desamma som mig ^^

cheers!

2008-02-15 @ 20:26:44
Postat av: Klara

Jonas:
Jag är tvärtom rätt snål med att dela med mig av mitt hjärtas
innersta mening om musik. "Världens sämsta låt" använder jag mycket oftare än motsatsen.
Men den här låten tvingar mig att ta till de där maffigare orden. Den har typ... allt. Det är en sån där låt som faktiskt påverkar mig fysiskt. När det där pianoklinket kommer i början, kittlar det till i magen som det gör när man ser någon man är lite förtjust i. Det är precis samma känsla. Tyvärr har jag inte lyckats hitta någon repeat-funktion på min iPod, annars skulle jag nog också ha nött den 700 gånger varje kväll. Dessutom kan du sträcka lite malligt på dig, då det faktiskt var du som introducerade den här låten i mitt liv!

Postat av: Vera

Regina e grym ;)

2008-02-17 @ 18:47:20
URL: http://verasvarld.blogspot.com/
Postat av: Kläry

Vera:
Hon är fantastisk.

2008-02-17 @ 22:19:50
URL: http://klaraannaelisabet.blogg.se
Postat av: jonas

åh då ska ja ta mig tid å sträcka lite extra på mig imorgon bitti.. å om ja kommer för sent till skolan för att ja ligger å sträcker mig i sängen så kan ja ju bara säga att jag fick tillstånd av dig =)

2008-02-18 @ 21:17:25

Skriv nåt snitsigt om du vill:

Jag heter:
I'll be back, så kom ihåg mitt namn!

Skicka beundrarmail hit:


Min egen fräcka sida:


Tjenis Klara! Det här vill jag säga till dig:

Trackback